banner26
banner29
banner28

Shenzhen Fumax Technology Co., LTD

company_pic

bab kita

Shenzhen Fumax Technology Co., Ltd. setya nyedhiyakake manufaktur kontrak elektronik (EMS) kelas donya lan layanan desain inovatif kanggo para klien ing saindenging jagad.

Wiwit diadegake ing taun 2007, Fumax nawakake solusi lengkap kanggo desain & teknik produk, sumber & pengadaan bahan, PCB & PCBA (Printed Circuit Board Assembly), bangunan kothak (plastik utawa logam kandang), manufaktur omah (pabrik sing diduweni 100%) lan pesen kiriman lsp.

langganan

Sinau carane pelanggan ngomong lan ngomong babagan Fumax:

Noreen (Purchasing Manager) & Kurt (Director of Engineering)

Noreen (Manajer Purchasing) & Kurt (Direktur Teknik)

Mikael Björnson (CEO, s startup company in Stockholm)

Mikael Björnson (CEO, perusahaan wiwitan ing Stockholm)

Joe's (Managing Director, a family business in Texas)

Joe's (Direktur Ngatur, bisnis kulawarga ing Texas)

Eric (Director Operations at Ohio)

Eric (Direktur Operasi ing Ohio)

Sawetara pelanggan kita:

  • brand01
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05
  • brand7